CONDICIONS D'ÚS
TERMES GENERALS DE COMPRA

Les compres realitzades a CAL FERU queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de legislació concordant. Les compres efectuades a CAL FERU estaràn subjectes al pagament de l'impost sobre el Valor Afegit (IVA) segons l'establert en la normativa vigent per les persones físiques o jurídiques residents a Estats membres de la Unió Europea i per aquelles residents en països extracomunitaris. Tots els preus reflexats en la informació dels productes comercialitzats a través de la pàgina de CAL FERU s'entenen amb l'impost sobre el Valor Afegit (IVA) inclòs.
En el moment en que desitgi realitzar una compra a CAL FERU , serà necessari que faciliti les seves dades personals amb la finalitat de poder tramitar les comandes. Valorem la confiança que ha posat en nosaltres, per això, assegurar la confidencialitat de les seves dades es el nostre màxim compromís. Les idees, sugerències o qualsevol altre informació que decideixi compartir amb nosaltres seràn utilitzades exclusivament per proporcionar-li un millor servei. La formalització d'una comanda s'entendrà com a realitzada sota la total acceptació de les condicions generals de compra compreses a la pàgina.

Segons el decret 200/2002 del DOGC del 29/07/2002 no està permesa la venda ni el subministrament de begudes alcohòliques de cap tipus a menors de 18 anys.

TARIFA D'ENVIAMENTS

Totes les compres realitzades a CAL FERU tenen unes despeses fixes d'enviament segons la zona d'enviament.

FORMA DE PAGAMENT

Els pagaments es realitzaràn amb targeta de credit mitjançant passarel.la de pagament de comerç electrònic de "La Caixa".

ENVIAMENTS

Les compres realitzades s'enviaràn a Espanya per missatgeria (ASM, Tourline o altres) excepte en cas de Balears que s'enviarà per Correus com a Carta Certificada o Paquet Blau depenent del volum de la compra. Als països de la Unió Europea (UE) s'enviarà per Correus o missatgeria depenent del volum.No enviem a les regions ultraperifèriques de la Unió Europea (UE) com ara les Illes Canàries,Madeira,Azores, Guayana Francesa...                                Recomanem incloure en el formulari de la fitxa de client un telèfon de contacte per poder gestionar millor l'enviament.

Les begudes alcohòliques no les enviem a fora d'Espanya. En cas d'interès contactin amb nosaltres i els informarem.

DEVOLUCIÓ DE PRODUCTES

Si desitja retornar algun article, el termini és de 7 dies a comptar des de la recepció de la comanda. L'article retornat ha d'estar en el seu embalatge original. No s'acceptaràn devolucions si el producte ha estat obert o desprecintat. Per evitar extraviaments li aconsellem que utilitzi un servei de missatgeria o que envii la seva devolució mitjançant correu certificat. ATENCIÓ, l'import a retornar serà el del preu de l'article i sota cap circumstància s'abonarà un altre tipus de despesa, les despeses d'enviament per devolució són a càrrec del comprador.

TERMINIS D'ENTREGA

El termini d'entrega màxim serà d'una setmana a Espanya puguent-se demorar una mica més per problemes externs a CAL FERU com en el cas d'enviaments per Correus.En el cas de ruptura de stock, serà informat via e-mail de l'estat en que es troba la seva comanda.                                                                      

Per entregues a la resta de països el termini dependrà del país de destí de la comanda, aquest serà degudament informat mitjançant e-mail amb la confirmació de la comanda.

CANVI DE PRODUCTES

El canvi de producte només es farà en cas de defecte de fabricació del mateix fins a 7 dies després de la recepció de la comanda i només en aquest cas.L'article a canviar ha de ser retornat amb l'envalatge original . Per evitar que s'extravii aconsellem utilitzar un servei de missatgeria o que envii la seva devolució mitjançant correu certificat. Les despeses d'enviament derivades de la devolució de l'article es repartiràn a mitges entre el comprador i CAL FERU ;és a dir, el comprador efectuarà la devolució pels seus mitjans i a ports pagats i CAL FERU li remetrà l'enviament del nou article a ports pagats.

CURSOS DE CATA I ACTIVITATS

Al inscriure's en un curs de cata o qualsevol altra activitat, s'enviarà per correu electrònic un justificant de la inscripció que es presentarà el dia de l'activitat.
No es podrà canviar ni abonar la inscripció encas de no poder participar.

Tornar enrere