31-03-2017   TAST MARIDATGE: CAVA & XOCOLATA

Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona al 1797, és la marca més antiga de Xocolaters a nivell nacional. 

Al 1972, la marca va ser adquirida per Chocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia.

Xocolata Amatller combina avui, modernitat i tradició.

Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es tastaran diferents elaborats de xocolates Amatller.
Aquestes xocolates es degustaran amb diferents tipus de cava i així gaudir del maridatge d'aquests dos productes de Sant Sadurní.

  • Dia: Divendres 31 de març de 2017 a les 20 h
  • Preu: 20 €
  • Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
  • Places: màxim 20 persones
  • Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sumiller de Cal Feru, Xavi Roig.
  • Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com

Condicions de participació:

- En cas d’anulació per part del participant, fins a 5 dies abans de l’activitat, es retornarà el 100% de l’import pagat. Si l’anulació es realitza en menys de 5 dies d’antelació, no s’abonarà l’import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d’anulació de l’activitat per part de l’organització es proposarà realitzar l’activitat en una altra data o s’efectuarà la devolució de l’import pagat. 
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L’organització es reserva el dret d’anul·lar-les si ho creu convenient.
- L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l’activitat.
- El participant dona permís a l’organització per a utilitzar les fotografies de l’activitat per a finalitats promocionals d’aquesta, així com també les seves dades per a rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar a l’activitat suposa l’acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Una forma original de regalar un curs de tast.

Preu: 2,25 €

Inclou: val a nom de la persona que realitzarà el curs presentat dins un tub de cartró amb una copa de tast

Si voleu que us fem un val regal d'un curs de tast, haureu d'escollir el curs de tast que voleu i afegir aquest increment.

Tornar enrere

Afegir comentari:

Autor:
E-mail:
Comentari: