10-03-2017   TALLER DE MARIDATGE I ELABORACIÓ DE SUSHI
Taller per aprendre les principals característiques de la cuina japonesa així com la tècnica per a elaborar els diferents tipus de sushi. S’elaboren les peces de sushi en directe i es tasten maridades amb vins i caves per tal de descobrir quines són les millors combinacions.
  • Dia: Divendres 10 de març de 2017 a les 20h 
  • Preu: 35 €
  • Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
  • Taller impartit per: Jordi Castro de Cook In i Xavier Roig, sumiller de Cal Feru
  • Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com

Places limitades imprescindible inscripció prèvia

 

Condicions de participació:

- En cas d’anulació per part del participant, fins a 5 dies abans de l’activitat, es retornarà el 100% de l’import pagat. Si l’anulació es realitza en menys de 5 dies d’antelació, no s’abonarà l’import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d’anulació de l’activitat per part de l’organització es proposarà realitzar l’activitat en una altra data o s’efectuarà la devolució de l’import pagat. 
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L’organització es reserva el dret d’anul·lar-les si ho creu convenient.
- L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l’activitat.
- El participant dona permís a l’organització per a utilitzar les fotografies de l’activitat per a finalitats promocionals d’aquesta, així com també les seves dades per a rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar a l’activitat suposa l’acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Una forma original de regalar un curs de tast.

Preu: 2,25 €

Inclou: val a nom de la persona que realitzarà el curs presentat dins un tub de cartró amb una copa de tast

Si voleu que us fem un val regal d'un curs de tast, haureu d'escollir el curs de tast que voleu i afegir aquest increment.

Tornar enrere

Afegir comentari:

Autor:
E-mail:
Comentari: