03-03-2017   MASTERCLAS DE L'ESPAI DEL VI CATALÀ

Presentació de la nova programació d'activitats de l'Espai del vi Català, de la mà d'un dels seus co-fundadors, en Miguel Figini

La masterclass de l’Espai del vi català oferirà informació sobre els continguts del Curs de Prescriptor de Vi Català que organitza de forma periòdica. 

El tema de la sessió serà: Paisatge d'ahir... paisatge d'avui... el Sumoll i la Xarel·lo 

  • Dia: Divendres 3 de març de 2017 a les 20 h
  • Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
  • Places: 25 places
  • Informació i inscripcions: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com 

Activitat gratuïta. Inclou tats de vins. Imprenscindible reserva prèvia.


Viu el vi català un renaixement? Està canviant la manera en què es conrea la vinya i s'elaboren els vins? Hi ha nous projectes que s'engeguen i es converteixen en casos d'èxit? Comencem a conèixer les varietats autòctones catalanes de raïm?
Un paisatge de vinya de 65000 hectàrees, 25000 famílies que les conreen, 795 cellers, 11 Denominacions d'Origen, i poc més del 96% de la producció del Cava, és un patrimoni d'una riquesa de la qual ens hem de sentir orgullosos.

L’àrea de formació de l’Espai del Vi Català neix amb l’objectiu de fomentar el coneixement en profunditat dels vins que s’elaboren a Catalunya.

Està dirigida tant a professionals de la venda, de la restauració,i del màrqueting; com als vinèfils i aficionats del vi; pensant en tots ells com a futurs prescriptors dels vins catalans que treballaran al mercat local o aprendran a gaudir encara més d’un bon vi. 

 

Tornar enrere

Afegir comentari:

Autor:
E-mail:
Comentari: