08-04-2017   TAST D'INICIACIÓ A LES CERVESES

En motiu de la 1ª Mostra de Cervesa Artesana de Sant Sadurní d'Anoia, realitzem el primer Curs d'iniciació al Tast de Cerveses a Cal Feru.

El curs constarà d'una part teòrica on es farà una breu introducció a la història de la Cervesa Artesana a Catalunya, la seva actualitat i el futur Cerveser.

Com també s'explicarà el procès d'elaboració,  tipus de famílies i estils.

A la part més pràctica es tastaran 7 cerveses de diferents estils: Lager, Pale Ale, Làmbica, I.P.A., Stout, Imperial Stout...

  • Dia: Dissabte 8 d'Abril de 2017 a les 18h 
  • Preu: 20 €
  • Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
  • Taller impartit per: Albert Teixido, sumiller especialista en Cervesa.
  • Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com

Places limitades imprescindible inscripció prèvia

Condicions de participació:

- En cas d’anulació per part del participant, fins a 5 dies abans de l’activitat, es retornarà el 100% de l’import pagat. Si l’anulació es realitza en menys de 5 dies d’antelació, no s’abonarà l’import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d’anulació de l’activitat per part de l’organització es proposarà realitzar l’activitat en una altra data o s’efectuarà la devolució de l’import pagat. 
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L’organització es reserva el dret d’anul·lar-les si ho creu convenient.
- L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l’activitat.
- El participant dona permís a l’organització per a utilitzar les fotografies de l’activitat per a finalitats promocionals d’aquesta, així com també les seves dades per a rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar a l’activitat suposa l’acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Una forma original de regalar un curs de tast.

Preu: 2,25 €

Inclou: val a nom de la persona que realitzarà el curs presentat dins un tub de cartró amb una copa de tast

Si voleu que us fem un val regal d'un curs de tast, haureu d'escollir el curs de tast que voleu i afegir aquest increment.

 

 

 

 

Tornar enrere

Afegir comentari:

Autor:
E-mail:
Comentari: