04-06-2017   DESCOBREIX ELS VINS DEL PENEDÈS!

Tast de vins de la D.O.Penedès amb esmorzar tradicional.

Des de Cal Feru hem volgut apropar-vos una mica més els vins de la denominació d'Origen a la que pertanyem. Es per això que hem organitzat un matí ple d’ activitats.

Començarem a Cal Feru fent un tast de 4 vins de la D.O.Penedès comentat per Xavi Roig, què explicarà la técnica del tast i del maridatge, mitjançant un esmorzar de pa amb tomàquet i embotits tradicionals, tot producte de km.0

A continuació, hi haurà la possibilitat de visitar Mas Comtal, celler familiar de la D.O.Penedés, vinculat a la vinya i al teritori des de l'any 1550,  situat a Avinyonet del Penedés. (No inclou trasllat al celler)

  • Dia: Diumenge 4 de juny de  2017 a les 10 h
  • Durada: 4 hores aproximadament
  • Preu Pack tast + esmorzar + visita: 38 € ( Inclou esmorzar amb tast comentat  de vins de la D.O.Penedés, esmorzar a Cal Feru i visita a Mas Comtal)

PREU SOCIS DEL TRESC: 30 €

  • Preu tast + esmorzar: 25 €
  • Punt de trobada: a Cal Feru eno·botiga
  • Places: 15 places
  • Informació i inscripcions: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com  

Condicions de participació:

- En cas d’anulació per part del participant, fins a 5 dies abans de l’activitat, es retornarà el 100% de l’import pagat. Si l’anulació es realitza en menys de 5 dies d’antelació, no s’abonarà l’import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d’anulació de l’activitat per part de l’organització es proposarà realitzar l’activitat en una altra data o s’efectuarà la devolució de l’import pagat. 
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L’organització es reserva el dret d’anul·lar-les si ho creu convenient.
- L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l’activitat.
- El participant dona permís a l’organització per a utilitzar les fotografies de l’activitat per a finalitats promocionals d’aquesta, així com també les seves dades per a rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar a l’activitat suposa l’acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Una forma original de regalar un curs de tast.

Preu: 2,25 €

Inclou: val a nom de la persona que realitzarà el curs presentat dins un tub de cartró amb una copa de tast

Si voleu que us fem un val regal d'un curs de tast, haureu d'escollir el curs de tast que voleu i afegir aquest increment.

Tornar enrere

Afegir comentari:

Autor:
E-mail:
Comentari: