Registra't El meu compte
Col·lecció

Si t'apassiona tot allò que està relacionat amb la cultura del vi i el cava, per què posar-te límits? La col·lecció Cal Feru proposa fer-te gaudir d'allò que més t'agrada d'una manera diferent.

La col·lecció Cal Feru està formada per complements de vestir inspirats en el món del vi, i ha estat creada especialment per als eno·morats.

Els artistes que han dissenyat els articles o han creat els personatges s'han deixat portar per la passió per la cultura del vi i el cava i ho han volgut reflectir en les seves creacions.

  • "Les temptacions de l'Eno" de Mària Rafecas. El personatge Eno transmet la seva passió per l'eno·cultura i fa realitat les seves temptacions: "El bany de vi", en una copa plena de cors, i "El bany de Cava", en una copa d'estrelles.

 

  • "Les aventures del Macabeu" de Grégory Truchet. El Macabeu és un simpàtic personatge que li passen mil i una aventures al voltant del vi i el cava. 

 

  • "Ampolla en moviment" d'Andreu joier. Col·lecció de penjolls, arracades i braçalets tots inspirats en el món del cava. Andreu joier converteix en joia l'essència del cava.

 

  • "El vi provoca sospirs de creació..." de 6d2. Maria Rebeca Seisdedos amb una tècnica única ha creat unes peces exclusives de bijuteria molt originals, fetes amb feltre i grapes.

 

  • "El cava i la terra" de Terra Terra. Conxita Payarol utilitza la ceràmica per fer dissenys actuals i imaginatius de botons, imants, penjolls i clauers basats en la cultura del cava.