Participa al primer tast on·line de l'acadèmia Tastavins Penedès

Participa al primer tast on·line de l'acadèmia Tastavins Penedès

Dijous 12 de novembre a les 21h, l’Acadèmia Tastavins Penedès celebrarà en el seu canal d’Instagram, el primer tast online dels vins guanyadors del Concurs Tastavins DO Penedès 2020.

En aquest cicle es presentaran i tastaran els vins de la DO Penedès que varen obtenir medalla en el 54è Concurs, i comptarà amb la participació de diferents sommeliers que varen conformar el panell de tastadors del concurs. En aquest primer tast, que estarà dirigit pel sommelier Xavier Vilés, responsable de l’Espai Penedès que l’Acadèmia té a Barcelona, comptarà amb la participació de sommeliers tan reconeguts com Audrey Doré, sommelier del restaurant Celler de Can Roca i Millor Sommelier de Catalunya 2019 i Bruno Tannino sommelier i coautor de “Sapiens del Vino” de la Bulli Fundation.

Durant l’activitat, es tastaran 3 dels vins guanyadors del 54è Concurs Tastavins DO Penedès. Per facilitar que tothom qui ho vulgui, pugui fer també el tast des de casa, l’Acadèmia Tastavins ha arribat a un acord amb les principals botigues de vins del Penedès perquè els interessats puguin anar a comprar el pack de 3 ampolles o fins i tot rebra’l a casa.  

Aquest primer tast s’inclou en els actes de la Setmana del Vi Català, coordinada per l’Incavi del 9 al 15 de novembre i que enguany es desenvoluparan majoritàriament en format online.

Medalles d’Or de la categoria Rosat, Xarel·lo i Negre

Durant l’activitat, es tastaran 3 vins guanyadors del 54è Concurs Tastavins DO Penedès, celebrat aquest juliol a Vilafranca.

El tast l’iniciarà el Masia La Sala Rosat de Vallformosaguanyador de la medalla d’or en la categoria de rosats, que serà presentat per Xavier Vilés, sommelier i responsable tècnic de l’Espai Penedès a Barcelona de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

El tast continuarà amb Les Cerveres d’Oriol Rossell, guanyador de la medalla d’or al millor vi Xarel·lo 2020, i que dirigirà la sommelier del restaurant Celler de Can Roca i Millor Sommelier de Catalunya 2019, Audrey Doré.

Per finalitzar, el sommelier i coautor de “Sapiens del Vino” de la Bulli Fundation, Bruno Tannino, guiarà el tast de Anaïs d’U més U fan tres, guanyador de la medalla d’or de vins negres joves en la darrera edició de concurs.

Els vins del tast en un pack a les botigues del Penedès

El tast és gratuït i es podrà seguir en directe des de qualsevol indret a través del canal de Instagram de l’Acadèmia Tastavins Penedès @Tastavins1965.

Pack disponible a Cal Feru per 29,95 € COMPRAR

Font: www.tastavinspenedes.cat

Més informació a Tastavins 

Publicado en 04/11/2020 General, Noticias 0 465

Deja un comentarioDeja una respuesta

Usted debe ser conectado para publicar un comentario.

Código QR

visto recientemente

Sin producto

Menú