#gastromaig 2018 a Sant Sadurní

#gastromaig 2018 a Sant Sadurní

Som Sant Sadurní ha donat aquest matí el tret de sortida durant la presentació a la premsa del #gastromaig 2018 nom amb el que des d'aquest any parlarem del clàssic 'Maig Gastronòmic'.
 
Mateixos conceptes 'maig' i 'gastronomia' per comunicar la setena  edició d'una actuació que ajuda a promoure les empreses d’àmbit local de #santsadurni del comerç i la restauració sota l’eix vertebrador de la gastronomia local.

Enguany abraçarà del 2 de maig al 2 de juny i posa l’accent un any més en els menús, delicatessen i activitats gastronòmiques. Més de 30 col·laboradors entre restauradors, cava i botigues d’alimentació presenten tot un mes amb un ampli ventall de degustacions.

En total són 15 les activitats que es podran fer aquest any durant el mes de maig vinculades al #gastromaig 2018 amb la col·laboració de més de 50 establiments entre el clàssic 'Endevina-la', les activitats d'enguany de Kids&Us per jugar en anglès amb conceptes gastronòmics com 'la gimcana gastronòmica' el little chef i el storytime, a més d'activitats de degustació de cava, tallers de pa, de fruites, de batuts energètics, etc.

Enguany es consolida el web del 'gastromaig', per consultar el detall dels productes i les activitats que hi haurà durant tot el més, a banda de poder consultar el desplegable físic que hi haurà a totes les botigues i es repartirà a les llars de #santsadurni a partir d'aquesta setmana, al igual que el cartell de l'actuació.

A les xarxes socials també es podrà seguir l'esdeveniment a través de facebook i instagram, a més de participar en els sortejos d' una Escapa a la Capital del Cava, productes gastronòmics i visites enoturístiques

Podeu consultar més informació al web del #gastromaig, on també us podeu descarregar el desplegable:
www.somsantsadurni.com/gastromaig/

Publicado en 02/05/2018 0 916

Deja un comentarioDeja una respuesta

Usted debe ser conectado para publicar un comentario.

Código QR

visto recientemente

Sin producto

Menú