True

LOS ESPECIALISTAS EN VINO Y CAVA DE SANT SADURNÍ       93 891 01 63     681 68 81 77     Blog

"11 corpinnats, 11 anyades"
Primera sessió del III Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu

TASTOS D'ESTIU 🥂😎

Dijous 6 de juliol es va realitzar la primera sessió del III Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu, tot i que a darrera hora hi va haver un canvi d'ubicació al Celler de La Fassina de Can Guineu, degut a la pluja.

El tast "11 Corpinnats, 11 anyades" va ser dirigit pel sumiller de Cal Feru, Xavi Roig, conjuntament amb representants de cellers membre de Corpinnat. Es va viure un tast molt especial d'una col·lecció d'11 anyades de Corpinnat on cada celler va presentar un escumós de llarga criança d'una anyada diferent, on un cop més es va demostrar que els Corpinnats tenen un gran potencial de maduració en ampolla i ahir vam gaudir de veritables joies!

Aquest cicle de tastos els organitzem en col·laboració amb l'ajuntament de Sant Sadurní @santsadurni i Turisme Sant Sadurní @turismesantsadurni, als qui volem agraïr la rapidessa de reacció per fer possible el tast al celler de la Fassina ahir al vespre. Com sempre agraïr la participació tan a assistents com als cellers.
Va ser una vetllada màgica què tornarem a viure dijous vinent omplint de bombolles el pati de Can Guineu (si el temps ens ho permet) 🥂✨🦊 amb la segona sessió del Cicle, destinada a l'Innovació al Penedès, on tastarem Cava, Clàssic Penedès o escumosos sense DO que són novetat o que tenen alguna particularitat que els fa únics i innovadors.

Encara queden places disponibles per les següents sessions:

Dijous 13 de juliol a les 20h   "INNOVACIÓ AL PENEDÈS"

Dijous 20 de juliol a les 20h  " ESCUMOSOS INTERNACIONALS"

 

 


Horari d'estiu
del 24 de juny al 11 de setembre

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.