True

LOS ESPECIALISTAS EN VINO Y CAVA DE SANT SADURNÍ       93 891 01 63     681 68 81 77     Blog

"Escumosos Internacionals"
Tercera i darrera sessió del tastos d'estiu al Pati de Can Guineu

Tercera i darrera sessió dels TASTOS D'ESTIU 


Ahir es va realitzar la darrera sessió del III Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu amb un tast dedicat al escumosos internacionals! Un viatge que va començar a Itàlia per tastar un Prosecco Superiore de Valdobbiadene de ville d'anfarta i un Franciacorta Prima cuvée Monterossa, va continuar cap a França per tastar el Champagne Alfred Gratien  i un cremant del Loire Gratien Meyer i de frança cap a Anglaterra per descobrir la bona acidesa i cremositat del Chardonnay de Bolney Estate. Continuem ruta per Alemanya per gaudir d'un Sekt del 2010 del celler Weingut koehler-ruprecht i finalitzem els escumos "europeus" amb un Tokaji de Chateâu Dereszla. I ara si cap als internacionals més llunyans! Un cap classique de sud-àfrica , l'Elation de Creation Wines, fem un salt cap a sonoma per gaudir del Blanc de Noirs de Marimar Estate elaborat amb Pinot Noir i finalitzem aquest súper tast amb el Miru Miru rosat de Hunter's Wine de Nova Zelanda. 

Tast dirigit per Xavi Roig i amb la col·laboració de Gloria Collell en representació del grup Henkell Freixenet, Marc Guallar de Clos Terroir  i Sergi en representació de Marimar Estate....va ser un gran aprenetatge. Eternament agraïts per la vostra passió!

Aquest cicle de tastos els organitzem en col·laboració amb l'ajuntament de Sant Sadurní  i Turisme Sant Sadurní, i ja estem contant els dies per tornar-hi!

Moltes gràcies a tots els assistents i cellers participants per fer-nos viure 3 nits màgiques plenes de bombolles! 

A Cal Feru no ens aturem...properament tindreu noticies!

#CalFeru #calferuteam #calferuenocultura #tastdestiu  #ensagrademlesbombolles #canguineu

"Innovació al Penedès"
Segona sessió del III Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.