Èxit de participació a la primera edició de TERRITORI EFERVESCENT

13 de octubre de 2022 por
Èxit de participació a la primera edició de TERRITORI EFERVESCENT
CELLERS CAL FERU, SL, ADMINISTRACIO

Èxit de participació en la primera edició de Territori Efervescent

Divendres passat, dia 7 d’octubre de 2022, es va celebrar la primera edició de Territori Efervescent, un showroom d’elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès amb l’objectiu de reivindicar el paper dels escumosos del territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.

La trobada, que es va dur a terme a l’emblemàtica botiga de Cal Feru, va reunir a 17 elaboradors i més de 80 assistents que van poder degustar escumosos elaborats tant pel mètode tradicional com per l’ancestral, productes nascuts d’una relació molt personal d’aquests viticultors amb el paisatge.

Els elaboradors, distribuïts entre la Sala Pere Roig i la Sala de tastos de l’eno·botiga, van poder conèixer de primera mà els projectes dels cellers i de les històries que s’amaguen darrere les vint-i-set referències que es van presentar, algunes d’aquestes d’edició molt limitada.

Cal Feru, la botiga especialitzada de vins de Sant Sadurní, segueix treballant amb el compromís de la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, especialment com a grans amants i coneixedors dels vins escumosos. En aquesta ocasió, volem aprofitar l’oportunitat per agraïr la participació i l’entusiasme als cellers Ànima Mundi, Anna Serra Cooks, Bufadors Celler, Cal Xurriu, Casa Jou, Celler Cairons, Finca Font de Jui, Finca Parera, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.

Etiquetas
Archivar

Leer siguiente