True

LOS ESPECIALISTAS EN VINO Y CAVA DE SANT SADURNÍ       93 891 01 63     681 68 81 77     Blog

Nous vins a granel, ara també compra'ls on·line
Escolleix el vi, l'envàs i t'ho portem a casa

Com que ja ens anem acostant a la tardor, hem incorporat 2 vins negres, de diferents estils i varietats a les nostres tines de vins a granel especials.

El primer que us presentem és un Cabernet Franc de la collita 2021 elaborat per Mas Comtal amb raïms procedents de la seva finca a Avinyonet del Penedès.

Edició limitada de 600 litres.

El segon és un Merlot de la collita 2021 elaborat pel celler Valldolina, situat a a Olesa de Bonesvalls (Massís del Garraf). Edició limitada de 500 litres.
A les nostres tines especials també trobareu aquests dies un vi blanc i un de rosat.

VI BLANC

XAREL·LO

VI NEGRE

CABERNET FRANC

VI ROSAT

MERLOT ROSAT

VI NEGRE

MERLOT NEGRE

Us recordem que podeu portar les vostres ampolles i us omplim el vi directe del dipòsit on els tenim conservats en òptimes condicions.

Si no teniu ampolla, podeu adquirir les que vam crear recordant les que s'utilitzaven abans per la gasosa amb tap mecànic, ideals per a reutilitzar i així evitar generar residus.

A més d'aquestes noves incorporacions, comptem amb vins clàssics com també amb Vermut, Vi ranci i Moscatell, però n'estem molt orgullosos del projecte de vins efímers amb origen perquè donem a conèixer vins únics o d'elaboracions especials.


Refredadors Le Creuset
Nous colors disponibles!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.