Tanquem el Cicle de tastos al Pati de Can Guineu amb els màgnums de Corpinnat

Ahir vam posar punt i final a un nou cicle de tastos al Pati de Can Guineu, tancant així el segon any de grans escumosos en aquesta casa pairal històrica de Sant Sadurní. Per aquesta ocasió, vam destapar vuit màgnums de Corpinnat i vam constatar que el litre i mig és ideal per a llargues criances.

Corpinnat és una marca col·lectiva de la Unió Europea nascuda amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès a partir de raïm 100% ecològic collit a mà i vinificat íntegrament a la propietat. En formen part 11 cellers, Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Descregut i Pardas; dels quals vuit elaboren màgnums.

Amb l'expertesa del Xavi Roig en bombolles i un gran representant de Corpinnat sobre l'escenari, Ton Mata, vam desgranar les particularitats de la marca i vam donar el tret de sortida amb una copa de benvinguda de Segunyola 2017 de Mas Candí. Els màgnums que van seguir, la majoria d'ells introbables, explicats al detall per Ton Mata i Xavi Roig i, en el cas de Llopart i Nadal, per dos dels seus representants, van ser:

Amb aquest tercer i últim tast, tanquem el II Cicle de tastos al Pati de Can Guineu amb moltes ganes ja de començar a preparar el proper. Esperem, com Can Guineu, sorprendre-us de nou l'estiu que ve!

Donem el tret de sortida al II Cicle de Tastos al Pati de Can Guineu
Cal Feru inaugura el cicle amb una cata excepcional de caves d'elaboradors integrals