TERRITORI EFERVESCENT 2023

II Trobada d'elaboradors emergents de vins escumosos
13 de septiembre de 2023 por
TERRITORI EFERVESCENT 2023
CELLERS CAL FERU, SL, ADMINISTRACIO

Torna Territori Efervescent,

la trobada de nous elaboradors d’escumosos del Penedès que no et pots perdre

Després d’exhaurir totes les entrades l’any passat, presentem la segona edició de “Territori Efervescent”, que es durà a terme divendres 6 d’octubre, de 18h a 22h, a Cal Feru eno·botiga, a Sant Sadurní d’Anoia. L’objectiu de la trobada és reivindicar el paper dels vins escumosos del territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per a elaborar-los.

Amb la voluntat de poder arribar a més públic sense perdre l’essència i el format íntim de la trobada, enguany ampliem horari i aforament dividint l’entrada dels visitants en dos torns. En el moment de comprar l’entrada es podrà escollir entre el primer torn, de 18 a 20h; o el segon, de 20 a 22h.

Una altra novetat és la incorporació de La Fita i Nuria Renom a la llista dels cellers que per segon any consecutiu ens acompanyaran: Anima Mundi, Anna Serra, Bufadors Celler, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.

D’aquesta manera, Cal Feru, la botiga especialitzada de vins de Sant Sadurní, vol seguir treballant amb el compromís de la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, especialment com a grans amants i coneixedors dels vins escumosos.

La trobada es durà a terme als diversos espais de l’emblemàtica eno·botiga de Cal Feru, fundada l’any 1934, en format showroom. Els elaboradors estaran distribuïts en taules per les tres plantes de la botiga. Els assistents podran escollir un dels dos torns, de 18 a 20h o de 20 a 22h, durant el qual podran circular lliurament pels espais i degustar tots els escumosos dels cellers participants.

Per assistir-hi s’haurà de comprar l’entrada a partir del 15 de setembre al web www.calferu.com, o de manera presencial a la botiga fins exhaurir entrades. Amb l’entrada s’accedirà a la botiga i s’entregarà una copa especial per a escumosos, la copa Lehmann Glass Premium de 23 cl. Les copes es serviran en format degustació amb la idea que es puguin degustar la majoria dels productes proposats —alguns d’edició molt limitada— i, fins i tot, se’n desgorjarà algun al moment.

Molts dels escumosos que es presentaran no tenen denominació d’origen i serà una bona oportunitat per conèixer molts escumosos elaborats amb el mètode ancestral, tot i que també hi haurà escumosos elaborats amb el mètode tradicional.

L’accés al showroom es divideix en dos torns: el primer, de 18 a 20h; el segon, de 20 a 22h. Es podrà escollir el torn en el moment de comprar l’entrada, el preu de la qual és de 20€ (copa Lehmman Glass inclosa inclosa), 18€ pels membres de l’eno·club de Cal Feru.

INSCRIPCIONS TERRITORI EFERVESCENT
Les inscripcions es poden fer a la web de Cal Feru, www.calferu.com, i al telèfon 93 891 01 63.

Etiquetas
Archivar