TERRITORI EFERVESCENT

I ENCUENTRO DE ELABORADORES EMERGENTES DE VINOS ESPUMOSOS

Las entradas para este evento están agotadas

I TROBADA D'ELABORADORS EMERGENTS DE VINS ESCUMOSOS

Des de Cal Feru seguim treballant en el nostre compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi: en aquesta ocasió, proposem una trobada d’elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès.

L’objectiu d’aquesta trobada és reivindicar el paper dels vins escumosos del nostre territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.

Aquesta trobada es durà a terme als diversos espais de Cal Feru: s’habilitaran dues zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten.

La primera edició del “Territori Efervescent” comptarà amb la participació dels cellers: Ànima Mundi, Anna Serra Cooks, Bufadors Celler, Cal Xurriu, Casa Jou, Celler Cairons, Finca Parera, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.

Per assistir s’haurà de comprar l’entrada prèviament a través del web www.calferu.com, amb la qual s’accedirà a la botiga i s’entregarà un copa especial d’escumosos, la copa Lehmann Glass Premium de 23 cl, i es podrà anar tastant els escumosos proposats. Les copes es serviran en format degustació amb la idea que es puguin degustar la majoria dels productes proposats, alguns d’edició molt limitada, i fins i tot, alguns es desgorjaran al moment.

 

- Preu: 20 € (18€ pels membres de l’eno·club), amb copa inclosa. Les degustacions es realitzaran amb les copes Lehmann Glass premium 23 cl que els assistents es podran endur a casa.

 - Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia.

Més informació al nostre blog de noticies.


Entradas agotadas.Para la inscripción a la lista de espera envíanos un mail a calferu@calferu.com


 

Fecha y Hora
viernes
7 de octubre de 2022
17:30 20:00

CELLERS CAL FERU, SL

Carrer Diputació, 51
08770 Sant Sadurni D'Anoia (Barcelona)
España
93 891 01 63
calferu@calferu.com
Obtener la dirección

CAL FERU

938910163
681688177
calferu@calferu.com
Su fragmento dinámico se mostrará aquí... Este mensaje se muestra porque no proporcionó tanto un filtro como una plantilla para usar.